Van: De Spelmaeckers [despelmaeckers@hotmail.com]
Verzonden: donderdag 12 november 2009 22:51
Onderwerp: Spelmaeckersnieuwsbrief november
Beste Spelmaeckers

Halfweg november begint het stilletjes aan tijd te worden om een verlanglijstje op te maken voor de goede ouwe sint! Mede dankzij de brainwashing van sommige spelproducenten zoals: "We spelen een spel vanavond!", kan een spel dan ook niet ontbreken op die verlanglijst.
Gelukkig kan je bij ons enkele nieuwe spellen uittesten en ideeën opdoen, misschien is het zelf al een aanrader om één van onze nieuwe spellen op diezelfde verlanglijst te zetten.

Verder vind je in deze nieuwsbrief ook al de data van de spellenavonden tot eind juni 2010. Kwestie dat u ons toch iedere avond weet te vinden!
 
Alvast veel leesplezier!
 
Vorige Spelmaeckers

Aan het tempo te zien waarmee de vampierentanden minderden, kwamen er weer heel wat Spelmaeckers opdagen. Zelfs genoeg om het Spelmaeckerstotaal op 880 te brengen! Het werd een gezellig avond, met hier en daar een griezelig spelletje. Het was dan ook onze Halloweeneditie.

Volgende Spelmaeckers
 
Vrijdag 20 november is het zover! Dan geven wij opnieuw een spelletje weg! Want we zijn nog 20 Spelmaeckers verwijderd van de 900e Spelmaecker. Deze gelukkige gaat naar huis met het bijna niet meer te verkrijgen spel Nicht die bohne. Vanaf 20.00 uur mag u proberen de 20e te zijn die binnenkomt. Mocht u toch opnieuw net naast het spelletje pakken, geen paniek, er staan nog 200 andere spellen te wachten om gespeeld te worden!
 
1000e Spelmaecker

Het zal waarschijnlijk nog niet voor de volgende Spelmaeckersavond zijn, maar ergens rond januari mogen we onze 1000e Spelmaecker verwelkomen. Zo'n gebeurtenis kunnen we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan! De 1000e persoon die bij ons spelletjes komt spelen, zal het geweten hebben! Hij krijgt een ongelooflijk straffe verrassing. Zelf zo straf dat we het voor deze ene keer niet zullen prijsgeven wat de verrassing is! We kunnen wel al een tipje van de sluier lichten. De volgende verrassingen hebben het net niet gehaald wegens nog niet straf genoeg: 5 minuten gratis winkelen in de bolderkar, een spel naar keuze uit de collectie van Fred, een vermelding in de spelregels van de zoveelste uitbreiding van Kolonisten van Catan, ...

Nieuwe spellen
 
De spellengoden zijn ons beter gezind dan de weergoden. 5 nieuwe spellen in onze collectie om uit te proberen, asjeblief, graag gedaan!


Barmannen of vrouwen gezocht
 
Met een gemiddeld aantal spelers van 50 spelmaeckers per avond, wordt het voor ons behoorlijk lastig om ons op de speluitleg te concentreren en de bar. Daarom zijn we af en toe op zoek naar Spelmaeckers die bereid zijn om voor ons de bar gedurende een avond open te houden. Veel kunnen we niet in ruil geven, wel onze eeuwige sympathie, gratis ingang en drank de gehele avond en natuurlijk krijg je ook een stempel op je spaarkaart.
Mocht je de zin en de tijd hebben om op de komende spelavond of één van de volgende achter de bar te staan, geef een seintje!
 
Spelavonden 2009-2010
 
De spelavonden tot eind 2009 zijn al een tijdje bekend. We plaatsen ze hier graag nog eens op een rijtje, zodat je zeker geen enkele kan missen!
   
De spelavonden tot juni 2010 zijn ondertussen ook gekend en staan vast! Zet ze zo vlug mogelijk in je agenda!
 
 
Deze gaan nog steeds door in OC De Kernelle en starten vanaf 20.00 uur tot de laatste buiten wandelt!
 
Ongekend spel
 
In onze database zitten ondertussen ongeveer een 200-tal spellen. Toch kan het zijn dat je eens hebt gehoord van een spel die niet in onze collectie zit en dat je dit eens wil uittesten. Laat het ons zeker weten, dan proberen wij dit bij te hebben tegen de volgende spellenavond!
Heb je zelf eens een spel leren kennen waarvan je denkt dat dit zeker niet in onze collectie mag ontbreken, laat het ons zeker ook weten.
 
Speelse groeten,
Uw Spelmaeckers,
Fred en Davy


Spellenclub De Spelmaeckers
 
www.despelmaeckers.tk
 
Wens je geen mails meer te ontvangen van De Spelmaeckers? Laat ons dit weten, dan schrappen wij uw mailadres uit ons bestand.






Nagenieten met je vrienden over het laatste reisje of feestje? Maak een groepsalbum aan.