Van: Pasar Nieuwsbrief [pasar@bugsy.be]
Verzonden: donderdag 1 juli 2010 15:38
Aan: beverseweetjes@telenet.be
Onderwerp: Nieuwsbrief - juni 2009

Als deze nieuwsbrief niet correct wordt weergegeven, klik dan hier.

Nieuwsbrief - juni 2010
Pasar nieuwsbrief - header

Vertrek goed voorbereid op vakantie

nieuwsitem 1Met een goede reisvoorbereiding kan je heel wat narigheid voorkomen.

Pasar informeert je daarom met heel wat praktische
reisinfo zoals reisroutes, benzineprijzen, toltarieven, wegenvignetten, reisformaliteiten, reisbijstand...

Al deze detailinfo vind je in de rubriek 'Op weg praktisch' van Pasar.be.

Meer info.

4 dagen Madrid, inclusief vlucht voor 299 EUR!

nieuwsitem 2In dit speciale aanbod is begrepen:
3 nachten in Rafaelhoteles Piramides*** / ontbijtbuffet / vlucht Brussel-Madrid h/t met Brussels Airlines (tot einde voorraad).

Geldig op basis van een tweepersoonskamer tot 6-9-2010 met aankomst op vrijdag.

Meer info.

Ontdek deze zomer de kust op twee wielen

nieuwsitem 3Pasar fietst de zomer rond!
Elke maandag en donderdag tussen 12 juli en 12 augustus organiseren we samen met Westtoer 10 recreatieve en gezinsvriendelijke fietstochten aan de Vlaamse Kust.
Tijdens deze kustactie ontdek je de kust op een heel andere manier.
Want hier valt heel wat meer te ontdekken dan het strand, de zee en de dijk.
Tijdens de Pasar-fietstochten geniet je van de unieke natuurlandschappen in de kustpolders achter de duinen.

Meer info.

NIEUW: De Mooisteplekjesgids

nieuwsitem 4Deze nieuwe wandel- en fietsdoos bevat 110 fiches die je zo kan meenemen op een van de 36 wandelingen of 14 fietstochten.
De Mooisteplekjesgids voert je langs bossen en beekjes, kastelen en abdijen.
Je ontdekt oases van rust op een boogscheut van je voordeur.

Met speciaal aanbod !

Meer info.

WIN met Pasar

nieuwsitem 5Tijdens de vakantiemaanden kan je bij Pasar weer heel wat winnen: Tricony 60 rugzakken, vrijkaarten voor het Zandsculpturenfestival, een reeks Spelletjes voor onderweg, Torhoutse Troefkaarten, een dagje Poperinge, fietskaarten en nog meer …

Meer info.

LASTMINUTES van vakantiehuizen / appartementen !

nieuwsitem 6Nog op zoek naar een vakantiewoning of appartement?
Bekijk de lastminute- aanbiedingen van Belvilla-vakantiehuizen en -appartementen per land of streek of periode of verblijfsduur of het aantal personen.
Ruime keuze !

Meer info.

NIEUW : Wandelnetwerk Rupelstreek-Vaartland

nieuwsitem 7In Rupelstreek-Vaartland ligt nu een gloednieuw knooppuntennetwerk om eindeloos je eigen wandelingen uit te stippelen doorheen de streek. 
Niet minder dan 300 knooppunten leiden
je langs zo’n 310 km wandelwegen.

Voor je wandelingen langs het wandelknooppuntennetwerk en in het wandellussengebied is een waterbestendige en niet-scheurbare wandelkaart beschikbaar.

Meer info.

Alles voor je Citytrip Londen

nieuwsitem 8Pasar maakte een selectie van nuttige websites waarmee je een bezoek aan Londen zelf kan organiseren of voorbereiden: logies, vervoer, bezienswaardigheden, stadsplan,...

Meer info.

16 - 23 oktober: Begeleide wandelvakantie La Palma

nieuwsitem 9Op La Palma geniet je van het milde subtropische klimaat, strandjes, rust en spectaculaire natuur. Gelegen in de westelijke uithoek van de Canarische eilanden, rijst dit klein eiland bijna loodrecht uit de zee op. Door zijn weelderige, erg verscheiden natuur draagt La Palma, niet zonder reden,  de bijnaam het ‘groene’ en ‘mooie’ eiland (Isla Bonita). Wandelaars noemen het zelf hét mooiste Canarische eiland. Een onbekende plek om te voet te ontdekken.

Meer info.

Wandelen op donderdagavond in het Heuvelland

nieuwsitem 10Het Heuvelland heeft alles om je echt van landschap en natuur te laten genieten.
Ontdek de natuurpareltjes langs bermen en beken, proef de oneindige uitzichten, boven op elke heuveltop.
VVV Heuvelland, Pasar, Natuurpunt en De Bron vzw en bieden je vanaf 8 juli elke donderdagavond in de grote vakantie wandeltochten aan in de natuurgebieden van het Heuvelland. 

Meer info.

Vlaanderen verleidt: WEST-VLAANDEREN

nieuwsitem 11In 2010 zet Pasar de vijf Vlaamse provincies en Brussel een jaar lang in de kijker. Zowel het Pasarmagazine als deze website brengen reportages, tips en info uit de provincies rond wandelen, fietsen, steden, cultuur, kamperen, groen, interviews, culinair,…
Ook speciale Pasar-evenementen, extra voordelen en toffe wedstrijden zijn al even verleidelijk...
Deze maand: WEST-VLAANDEREN !

Meer info.

Zomerse Pasar-Wandelzoektocht in Gent

nieuwsitem 12De 17e editie van de Pasar-Wandelzoektocht in Gent laat je kennis maken met interessante gebouwen en bezienswaardigheden op een parcours dat water in de stad als metgezel heeft.
Je kan er GRATIS aan deelnemen van 5 juli t/m 29 augustus.
De zoektocht loopt door de Gentse binnenstad, is een 6 km lang en toegankelijk voor buggy's en rolwagens.

Meer info.

Word nu lid van Pasar en krijg een prachtig boek cadeau !

nieuwsitem 13Wie nu lid wordt van Pasar krijgt een prachtig geïllustreerd boek cadeau van zijn provincie (of een provincie naar keuze).
De boeken worden uitgegeven in de reeks erfgoedbibliotheek van de Belgische gemeenten van Lannoo. Je vindt er alles in over de gemeenten van de provincie in kwestie.
Niet alleen de grote, bekende bezienswaardigheden worden in beeld gebracht, maar ook de minder bekende plekjes die specifiek zijn voor een gemeente.

Deze prachtige toeristische gids telt meer dan 400 illustraties en heeft een winkelwaarde van 29,95 EUR !

Meer info.

Kampeer voordeliger

nieuwsitem 14Kampeer in het LAAGseizoen met een korting van 10 tot 50 % dankzij Camping Cheque. Je kan kiezen uit  558 Europese kwaliteitscampings.
Een cheque kost slechts 15 EUR !
Zo'n cheque is geldig voor 1 overnachting met 2 personen, inclusief staanplaats voor motorhome of auto plus aanhangwagen, elektriciteit (6 A), douches en max. 1 hond (indien toegelaten op de camping). Goed om weten is dat op sommige campings het voorseizoen TOT 10 juli loopt en het naseizoen AL OP 15 augustus start.

Meer info.

Fietsknooppuntenkaart 'Antwerpen en omgeving'

nieuwsitem 15Voor een fietstochtje in of vanuit de Scheldestad kan je de nieuwe fietsknooppuntenkaart 'Antwerpen en omgeving' gebruiken. Je stippelt er ook fraaie fietslussen richting Scheldeland, Antwerpse Kempen of Oost-Vlaanderen mee uit. Naar bv. het charmante stadje Lier, de kleurrijke parken van Brasschaat of de sfeervolle Scheldedorpjes Sint-Amands en Rupelmonde.

De kaart kost 5 EUR en is verkrijgbaar bij: Antwerpen Toerisme en Congres, Grote Markt 13 en in het Centraal Station, Koningin Astridplein, Antwerpen.

In deze nieuwsbrief Vertrek goed voorbereid op vakantie 4 dagen Madrid, inclusief vlucht voor 299 EUR! Ontdek deze zomer de kust op twee wielen NIEUW: De Mooisteplekjesgids WIN met Pasar LASTMINUTES van vakantiehuizen / appartementen ! NIEUW : Wandelnetwerk Rupelstreek-Vaartland Alles voor je Citytrip Londen 16 - 23 oktober: Begeleide wandelvakantie La Palma Wandelen op donderdagavond in het Heuvelland Vlaanderen verleidt: WEST-VLAANDEREN Zomerse Pasar-Wandelzoektocht in Gent Word nu lid van Pasar en krijg een prachtig boek cadeau ! Kampeer voordeliger Fietsknooppuntenkaart 'Antwerpen en omgeving'

Pasar vzw
Haachtsesteenweg 579
1031 Brussel

© Pasar