Van: De Spelmaeckers [despelmaeckers@hotmail.com]
Verzonden: dinsdag 4 mei 2010 17:40
Onderwerp: Spelmaeckersnieuwsbrief mei
Beste spelmaecker,
 
Eerst en vooral om de nodige misverstanden te vermijden: De spelavond van 7 mei gaat NIET door en is verplaatst naar vrijdag 14 mei! Te midden het verlengd weekend kan je dus voor de voorlaatste keer komen genieten van onze spellen!
Wij hopen u alvast daar te treffen!

 
Vorige Spelmaeckers

Een 60-tal spelmaeckers kwamen langs en speelden een spel. De barman van de avond had zelf het geluk om als 1200e binnen te komen en het spel Monopoly Deal te winnen.


Volgende Spelmaeckers
 
Vrijdag 14 mei opent De Kernelle voor de voorlaatste keer dit seizoen haar deuren voor een avond vol spelplezier. Vanaf 20.00 uur worden jullie verwacht om spellen te spelen. Welk spel er te rapen valt voor de 1300e houden we nog even geheim omdat we het zelf nog niet weten. Dit is tevens ook de voorlaatste kans om een extra tombolalotje te kunnen verzilveren!

 

TOP-3  

 

Al een 70-tal TOP-3's kregen we binnen en dit gaf ons een redelijke representatieve lijst van de meest geliefde spellen in onze club. Dit zijn een paar spellen die voorlopig in de top-10 staan in een willekeurige volgorde: Blokus, Jamaica, KUBB, Blokus 3D, Pit, Time's up, Ticket to ride, Tanz der hornochsen, ...
Wie nog geen top-3 heeft ingediend kan dit nog doen tot en met 14 mei. Via mail of op de spelavond zelf, daarna is het onherroepelijk te laat. De 10 hoogst genoteerde spellen kopen wij sowieso aan voor in de prijzenpot op 26 juni.
Al wie een TOP-3 indient, maakt kans op een extra tombolalot voor de spellentombola.


 
Barmannen of vrouwen gezocht
 
Met een gemiddeld aantal spelers van 50 spelmaeckers per avond, wordt het voor ons behoorlijk lastig om ons tegelijkertijd op de speluitleg te concentreren en de bar. Daarom zijn we af en toe op zoek naar Spelmaeckers die bereid zijn om voor ons de bar gedurende een avond open te houden. Veel kunnen we niet in ruil geven, wel onze eeuwige sympathie, gratis ingang en drank de gehele avond en natuurlijk krijg je ook een stempel op je spaarkaart.
Mocht je de zin en de tijd hebben om op de komende spelavond of één van de volgende achter de bar te staan, geef ons een seintje!


Spelavonden 2009-2010
 
Dit zijn alle speldata tot juni. Van zodra de data voor het komende speljaar bekend zijn, plaatsen we ze ook hier.
 
OPGEPAST!!! Er is een dataverandering in mei! De spelavond gaat NIET door op 7 mei, maar op vrijdag 14 mei!

 


Deze gaan nog steeds door in OC De Kernelle en starten vanaf 20.00 uur tot de laatste buitenwandelt!

 


Ongekend spel
 
In onze database zitten ondertussen ongeveer een 200-tal spellen. Toch kan het zijn dat je eens hebt gehoord van een spel die niet in onze collectie zit en dat je dit eens wil uittesten. Laat het ons zeker weten, dan proberen wij dit bij te hebben tegen de volgende spellenavond!
Heb je zelf eens een spel leren kennen waarvan je denkt dat dit zeker niet in onze collectie mag ontbreken, laat het ons zeker ook weten.
 
Speelse groeten,
Uw Spelmaeckers,
Fred en Davy



Spellenclub De Spelmaeckers
 
www.despelmaeckers.tk
 
Wens je geen mails meer te ontvangen van De Spelmaeckers? Laat ons dit weten, dan schrappen wij uw mailadres uit ons bestand.






Maak kennis met Internet Explorer 8! Nu nog veiliger.