Van: De Spelmaeckers [despelmaeckers@hotmail.com]
Verzonden: woensdag 24 maart 2010 10:58
Onderwerp: Spelmaeckersnieuwsbrief april
 

Het spellenseizoen van De Spelmaeckers loopt langzaamaan op zijn einde. Nog 2 gewone spelavonden en om af te sluiten de spelavond met onze spellentombola. Voor deze spellentombola hebben we nog even jou hulp nodig. Stuur zeker nog je top-3 door van je favoriete spellen. Wie weet win je wel één van je favoriete spellen! Gelukkig hoef je zolang niet te wachten om een spel te winnen. Op de eerstkomende spelmaeckersavond kan je zeer gemakkelijk een spel winnen. Benieuwd? Lees dan vlug verder.


 
Vorige Spelmaeckers

We klokten af op 1188 Spelmaeckers. Wat zeker niet slecht is en het maakt er alleen maar spannender op voor de volgende spelavond.


Volgende Spelmaeckers
 
Vrijdag 2 april vanaf 20.00 uur in de Kernelle kan jong en minder jong weer bij ons terecht voor een spelletje. Kom ook niet te laat, want de twaalfde gaat naar huis met het kaartspel Monopoly Deal.

 

TOP-3  

 

Het is niet alleen lijstjestijd voor Pukkelpop. Ook wij zijn dringend op zoek naar lijstjes van jullie 3 favoriete spellen van dit spellenjaar, m.a.w. welke 3 spellen zien jullie graag in onze spellentombola belanden. Natuurlijk hoef je dit niet voor niets te doen, 10 inzendingen maken kans op een extra tombolalotje! Voorlopig kwamen er al enkele top-3's binnen, maar veel te weinig om een representatieve lijst te hebben.
Hieronder zie je de top-10 van vorig jaar (ter info). Volgens wat we tot nu toe al hebben binnengekregen, zal "agricola" goed scoren dit jaar.

  1. Time's up
  2. Blokus
  3. Kolonisten van Catan
  4. Ticket to Ride
  5. Pit
  6. El Grande
  7. Jungle Speed
  8. Monopolie
  9. Piratenbaai
  10. Machiavelli

Alle spellen uit deze top-10 zaten vorig jaar ook in de prijzenpot, het loont dus zeker de moeite om je top-3 in te dienen. Dit kan je doen via dit mailadres of op één van de spelavonden.

 

Barmannen of vrouwen gezocht
 
Met een gemiddeld aantal spelers van 50 spelmaeckers per avond, wordt het voor ons behoorlijk lastig om ons tegelijkertijd op de speluitleg te concentreren en de bar. Daarom zijn we af en toe op zoek naar Spelmaeckers die bereid zijn om voor ons de bar gedurende een avond open te houden. Veel kunnen we niet in ruil geven, wel onze eeuwige sympathie, gratis ingang en drank de gehele avond en natuurlijk krijg je ook een stempel op je spaarkaart.
Mocht je de zin en de tijd hebben om op de komende spelavond of één van de volgende achter de bar te staan, geef ons een seintje!


Spelavonden 2009-2010
 
Dit zijn alle speldata tot juni. Van zodra de data voor het komende speljaar bekend zijn, plaatsen we ze ook hier.
 
OPGEPAST!!! Er is een dataverandering in mei! De spelavond gaat NIET door op 7 mei, maar op vrijdag 14 mei!

 


Deze gaan nog steeds door in OC De Kernelle en starten vanaf 20.00 uur tot de laatste buitenwandelt!

 

Reclame

 

Het is niet onze gewoonte, maar voor één keer konden we het niet laten. Ook al omdat het sommige onder jullie zeker zal interesseren. Op de site www.spelinzicht.eu kom je heel wat te weten over de recentste, maar ook (ondertussen) klassieke spellen. Bovendien kan je er regelmatig spellen winnen en je inschrijven op een spellennieuwsbrief (iets professioneler dan de onze)


Ongekend spel
 
In onze database zitten ondertussen ongeveer een 200-tal spellen. Toch kan het zijn dat je eens hebt gehoord van een spel die niet in onze collectie zit en dat je dit eens wil uittesten. Laat het ons zeker weten, dan proberen wij dit bij te hebben tegen de volgende spellenavond!
Heb je zelf eens een spel leren kennen waarvan je denkt dat dit zeker niet in onze collectie mag ontbreken, laat het ons zeker ook weten.
 
Speelse groeten,
Uw Spelmaeckers,
Fred en Davy



Spellenclub De Spelmaeckers
 
www.despelmaeckers.tk
 
Wens je geen mails meer te ontvangen van De Spelmaeckers? Laat ons dit weten, dan schrappen wij uw mailadres uit ons bestand.






Maak kennis met Internet Explorer 8! Nu nog veiliger.

Geen virus gevonden in het binnenkomende-bericht.
Gecontroleerd door AVG - www.avg.com
Versie: 9.0.791 / Virusdatabase: 271.1.1/2766 - datum van uitgifte: 03/24/10 08:33:00