Van: Toerisme Leiestreek [info@toerisme-leiestreek.be]
Verzonden: donderdag 4 maart 2010 11:07
Aan: ritasabbe@telenet.be
Onderwerp: Toerisme Leiestreek-weetjes n°3 - Maart 2010: Opening K in Kortrijk
header_newsletter
Niewsbrief onleesbaar? Surf naar www.toerisme-leiestreek.be
header_newsletter
header_newsletter
 
Nieuwsbrief nr 3 - Maart 2010 
Welkom

DwarsdoorVlaanderenHet opsnuiven van de eerste lentelucht brengt wielrenners en supporters al in vervoering zoals koerspaarden die voor het eerst terug de wei zien na een lange winter. Verderop in deze nieuwsbrief lees je meer over de wielerklassiekers die in maart onze Leiestreek doorkruisen. Ander groot nieuws bereikte ons vanuit winkelstad Kortrijk. Daar staat de opening van het gloednieuwe shoppingcentrum 'K in Kortrijk' vanaf 11 maart garant voor 4 speciale dagen vol met ongebreideld shoppingplezier. En ook de brouwerijen uit de Leiestreek laten zich deze maand opnieuw niet onbetuigd.  

 

 KinKortrijk

Opening K in Kortrijk

Eindelijk is het zover! Shoppingliefhebbers wrijven zich al in de handen want op 11 maart opent het hypermoderne megawinkel centrum 'K in Kortrijk' zijn deuren in het hartje van de stad. Dit is meteen het startschot van 4 dolle koopdagen die in de weken erna hun vervolg zullen kennen. Robbrecht en Daem Architecten ontwierpen dit gloednieuwe shoppingcentrum, het grootste bouwproject dat Kortrijk in de voorbije honderd jaar heeft gekend. Een grote binnenpatio met een glazen dak vormt het hart van dit complex met drie shopetages en 85 winkels..

 Gaverhopke

't Gaverhopke brouwt Onderneemster van het jaar

Gudrun Vandoorne van brouwerij 't Gaverhopke uit Stasegem mag zich de "Nieuwe Onderneemster van het jaar" noemen. Dat hebben de lezeressen van NINA, de weekendbijlage van Het Laatste Nieuws, beslist.  

  
In de kijker

Evenementen

wielerklassiekers in de leiestreek

In de Leiestreek kan je in maart genieten van volgende wielerklassiekers: Dwars door Vlaanderen op 24 maart, de E3-prijs Vlaanderen op 27 maart en Gent-Wevelgem op 28 maart. 


 Meer evenementen

 

Tentoonstellingen

 menzeggehetvoort

men zegge het voort!

Affiches en aanplakbrieven uit de 18e-20e eeuw: nog tot zondag 4 april in het Museum van Deinze en de Leiestreek.



 Meer tentoonstellingen

 

Leie Lekker Land

 Rodenbachflesglas

rodenbach behaalt goud

 

Rodenbach, het bier van de gelijknamige brouwerij uit Roeselare, behaalde de gouden medaille tijdens een Zweeds bierfestival. 

 

Lees meer 

 

 

 

B&B

decoverte

B&B Decoverte in Kuurne is volledig uitgerust voor 4 tot 5 personen. Je beschikt er over een hall en vestiaire, een zithoek met gezellige zitbank en televisie en een eethoek met volledig uitgeruste open keuken.

 

Franse Leiestreek

grensoverschrijdende ontmoetingsdag

Op 30 maart organiseren Toerisme Leiestreek en Lys sans Frontières in Wevelgem samen een grensoverschrijdende ontmoetingsdag over de verschillende thema's uit het Interreg IV-project "Leiestreek, van bron tot monding".

 

 
 

Privacy

Toerisme Leiestreek vzw is tegen het versturen van ongewenste e-mails. Alle wettelijke bepalingen inzake uw persoonlijke gegevens worden volledig gerespecteerd volgens de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens. Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, schrijf je dan hier uit. Je persoonlijke gegevens kan je daar ook aanpassen. Deze nieuwsbrief kwam tot stand m.m.v. de Toeristische Diensten van de Leiestreek. Dank aan de verschillende instanties voor het aanleveren van fotomateriaal. Foto’s: K in Kortrijk, Brouwerij 't Gaverhopke, K.S.V. Waregem Vooruit vzw (Organisatie Dwars door Vlaanderen), Museum van Deinze en de Leiestreek, Brouwerij Rodenbach, B.Ad, Toerisme Leiestreek .
 
footer_newsletter


--
powered by phplist v 2.8.12, © tincan ltd