Van: George Eline [eline@deverenigdeverenigingen.be]
Verzonden: woensdag 10 maart 2010 16:21
Aan: George Eline
Onderwerp: Prijs voor het Vrijwilligerswerk editie 2010 gelanceerd!

Deze prijs geeft ons de positieve energie die we nodig hebben om elke dag opnieuw intens samen te werken. Wij zijn ontzettend blij.” (vrijwilligers “De Saenhoeve”, winnaars Prijs van het Vrijwilligerswerk 2009)

Beste,

De oproep voor de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2010 is gelanceerd.

Gaat deze prijs dit jaar naar UW vereniging of project? 

230 verenigingen en/of projecten kandideerden vorig jaar voor de eerste editie Prijs voor het Vrijwilligerswerk. Speelpleinwerking “De Saenhoeve” uit Maasmechelen ging met de hoofdprijs lopen en mocht naast een fotoshoot ook een kunstprijs ontvangen uit handen van de minister-president en minister van Cultuur.

Ook dit jaar beloont de Vlaamse Gemeenschap in samenwerking met ‘de Verenigde Verenigingen’ een vernieuwende, opvallende of inspirerende vrijwilligerswerking in verenigingen en/of projecten. De Prijs is een erkenning voor de tomeloze energie van vrijwilligers die samen dingen ondernemen, zich inzetten voor anderen, activiteiten uitwerken,… Het enthousiasme van deze duizenden groepen werkt aanstekelijk èn inspirerend.

Steunt je organisatie (koepel, afdeling, club of comité) op een fantastische vrijwilligerswerking? Zetten mensen samen op een unieke manier projecten op? De inschrijvingen zijn geopend op…

Tot en met 20 april 2010 kunnen verenigingen of projecten zich kandidaat stellen, online op www.prijsvrijwilligerswerk.be. 10 Genomineerden worden beloond met een sublieme avond voor hun vrijwilligers in Brussel, een korte fotopresentatie, (regionale) persaandacht èn een verrassing - waarover later meer. De uiteindelijke laureaat krijgt bovendien nog een kunstwerk en een geldprijs (2500 euro) en mag zich de laureaat van de Prijs voor het Vrijwilligerswerk 2010 noemen.  De prijsuitreiking gaat door ’s avonds op 19 mei 2010 in Brussel.

Meer informatie, sfeerbeelden en een volledig overzicht van de laureaten van 2009 vindt u op www.prijsvrijwilligerswerk.be.

 

De Prijs voor het Vrijwilligerswerk is een organisatie van de Vlaamse Gemeenschap, in samenwerking met ‘de Verenigde Verenigingen’.
 
 

Geen virus gevonden in het binnenkomende-bericht.
Gecontroleerd door AVG - www.avg.com
Versie: 9.0.733 / Virusdatabase: 271.1.1/2733 - datum van uitgifte: 03/09/10 20:33:00