Van: Bond zonder Naam [mail@bznmailing.be]
Verzonden: vrijdag 5 februari 2010 16:13
Aan: ritasabbe@telenet.be
Onderwerp: BZN Info Digitaal feb 2010: Versterk het beste in jezelf en anderen!

Indien u deze e-mail niet kan lezen, dan kan u deze hier online bekijken


     FEBRUARI 2010





Versterk het beste in jezelf en jongeren. Behaal je master in waarden

Vijf scholen staan op onze shortlist voor de 24-uren basistraining van 23 en 24 maart in Drongen.Tijdens de training krijg je een concreet antwoord op vragen als: ‘Wat zijn je persoonlijke waarden?’ en ‘Hoe integreer je waarden in de klas en op school?’

Lees meer




Help ons het beste in jongeren te versterken

In een samenleving die aan een sneltreinvaart evolueert, is het belangrijk om jongeren houvast te bieden. Houvast in de vorm van waarden, die hen helpen om standvastig, zorgzaam, maar vooral gelukkig door het leven te gaan. Maar hoe geef je een hedendaagse invulling aan klassieke waarden als respect, samenwerking en verdraagzaamheid?

Lees meer




Na de peiling, het gesprek! Afspraak op donderdag 15 april

Tijdens het waardecongres van april 2010 kan je samen met alle andere congressisten tijdens een interactief dialoogcafé je verhaal en voorstellen kwijt om werk te maken van waarden. In de namiddag neemt BZN de Vlaamse partijvoorzitters en de burgemeesters van 10 pilootsteden en gemeenten mee in een constructief proces rond de door jullie gekozen waardetop-10. De volgende partijvoorzitters hebben alvast ja gezegd op onze uitnodiging: Caroline Gennez, Geert Lambert, Wouter Van Besien, Bart De Wever, Marianne Thyssen, Bruno Valkeniers, Ulla Werbroeck en Alexander De Croo. Een must voor alle mensen die waarden belangrijk vinden in onze samenleving!

Klik hier voor het volledige programma en kostprijs van dit 2-daagse congres. Inschrijven per dag is mogelijk!

Lees meer




Valentijn anders bij Bond zonder Naam

Zeg het met BZN Bloemen.
Fluister zachtjes je valentijnswensen in met een fleurig ‘Na regen… kom jij’ of ‘Blij dat jij er bent’-boeket. Het boeket wordt geleverd waar en wanneer je wil, inclusief vaas.

Je schattigste valentijnswensen in een spreukenpochette.
BZN maakte voor jou een kant-en-klare valentijnset met 12 spreuken zoals 'Als je hart goed zit, zit je veilig', 'Wat de moeite waard, is veel moeite waard' en 'Voor mij hoeft je niet volmaakt te zijn'.

Pure verwennerij
In de BZN Boetiek vind je tal van leuke geschenken om de persoon van wie je houdt eens goed te verwennen: het graankussen met ontspannende etherische oliën, de chocoladewensen, het sfeerlicht, het fleece deken. Alles om eens lekker te genieten.

Bestel hier




Eindelijk papieren: dagboek van een Armeens gezin

'... Eindelijk papieren en een toekomst voor onze kinderen en kleinkinderen. Ik dank België voor de kans die ze me geven. Ik zal mijn schouders onder dit land zetten en hun vertrouwen in mij niet teleurstellen. Dank ook aan Bond zonder Naam voor hun jarenlange ruggensteun. Zonder hen had ik het niet overleefd. Dit is een organisatie met een warm hart...'

Lees meer




Goed doel zoekt warme huiskamer

Laat je familie en vrienden kennismaken met Bond zonder Naam. Een BZN consulente stelt op een informele manier de projecten en het brede gamma aan BZN producten voor: van interieur- en tafeldecoratie tot kinder- en badkamerartikelen. Kortom: leuke geschenken voor jong en oud. Dit zonder aankoopverplichting en elke gastvrouw ontvangt een BZN Geschenkbon t.w.v. € 15. Met de opbrengst kunnen we op een heel concrete manier helpen. Elke euro maakt hier een verschil.

Lees meer




Dans mee met Bond zonder Naam

Kom naar het BZN Boombal op 16 april 2010. Registreer via www.bznslotfeest.be en ontvang een gratis cocktail.

Lees meer




IkVRIJWILLIG. Jij ook?

Op zaterdag 6 maart vanaf 13:00 uur organiseert Steunpunt Vrijwilligerswerk het evenement ikVRIJWILLIG in de vijf Vlaamse provinciale hoofdsteden. Dit evenement wordt gesponsord door BZN omdat wij dit een belangrijk initiatief vinden. Op het programma staan al zeker een hapje en een drankje, kinderanimatie, muziekoptredens, een infomarkt over vrijwilligerswerk, een grootse prijsuitreiking en nog veel meer om vrijwilligers in de bloemetjes te zetten.

Lees meer




BZN kennismakingsavond in Linter

Kom naar de BZN kennismakingsavond op vrijdag 19 maart 2010 om 19:30 uur en verneem hoe Bond zonder Naam vandaag werk maakt van waarden.

Lees meer




Als je broedt op zorgen
komen ze uit
Surf en win
op jaarvandespreuk.be. Je kan nog leuke prijzen winnen tot 14 maart 2010!
Anders gegeven staat chic!
Bij de geboorte van hun dochter Marie-Catho kochten Anniek en Philippe uit Hasselt geen traditionele suikerbonen, maar besloten...
Vrijwilligersvacatures.
Het BZN hoofdkantoor te Antwerpen zoekt vrijwilligers.
Volg BZN op facebook
BZN
BZN
Bond zonder Naam vzw – Sint-Jacobsmarkt 39 – 2000 Antwerpen - 03 201 22 10 – bzn@bzn.be
BE 469.523.847 – Triodos Bank 523-0800900-46 – BIC: TRIOBE91 – IBAN: BE33 5230 8009 0046

Wenst u onze mails niet langer te ontvangen, klik dan hier om u uit te schrijven .
Mailing-software by webatvantage