Van: Toerisme Leiestreek [info@toerisme-leiestreek.be]
Verzonden: donderdag 11 februari 2010 11:37
Aan: ritasabbe@telenet.be
Onderwerp: Toerisme Leiestreek-weetjes n°2, Februari 2010
header_newsletter
Niewsbrief onleesbaar? Surf naar www.toerisme-leiestreek.be
header_newsletter
header_newsletter
 
Nieuwsbrief nr 2 - Februari 2010

Welkom

hoeveproductenTraditioneel vergast het nieuwe jaar je op tal van nieuwe brochures. Je lokale dienst voor toerisme zal je deze graag verschaffen en je helpen om je toeristisch 2010 in te plannen! Je vindt de adressen op www.toerisme-leiestreek.be bij de rubriek 'Infokantoren'.
Daarnaast is februari natuurlijk ook de maand van Valentijn. Cadeautjes kopen durven de mannen onder ons wel eens te vergeten... gelukkig vind je in onze Leie Lekker Land 2010 brochure alvast wat last minute tips voor een lekker arrangementje met je geliefde!
 

 Waregemdaguitstappen

Dagtrips voor groepen in Waregem

Ben je van plan om een uitstap te doen met een groep vrienden, collega’s, familie of kennissen? Bekijk dan zeker eens de nieuwe brochure ‘Stap UiT in Waregem’. Daarin vind je veel tips en leuke ideeën voor een geslaagde groepsuitstap in Waregem. De stad heeft heel wat te bieden en je vindt vast en zeker je gading in het uitgebreide aanbod dat op ieders maat uitgewerkt wordt. Na je bezoek kan je een postkaart kopen als herinnering aan wat je gezien hebt... of om op te sturen en een ander te laten meegenieten van je dagje Waregem.

 Krokuskriebels

Krokuskriebels

Tijdens de krokusvakantie kriebelt het van 13 tot 21 februari in verschillende musea. Krokuskriebels is een project op gezinsmaat, een uitnodiging voor alle ouders en grootouders om samen met hun kinderen en kleinkinderen de wereld van de musea te verkennen. In sommige musea word je getrakteerd op een hapje en een drankje of krijg je een hebbedingetje als afsluiter. Je kan in de Leiestreek terecht in Kortrijk (Broelmuseum en Museum Kortrijk 1302), in het Wervikse Tabaksmuseum, het Schoeiselmuseum in Izegem en in heel wat Gentse musea.  

 hart

Romantiek in Roeselare

Nog tot eind februari stelt het hart van West-Vlaanderen voor het eerst zijn grenzen open voor ontmoetingen met beeldende kunst, woord, muziek en film voor en door alle leeftijden in een nieuw en uniek kunstproject: Romantiek@Roeselare.

Lees meer

In de kijker

Evenementen

 

kuurne-brussel-kuurne

Wielerwedstrijd voor profrenners op zondag 28 februari met start en aankomst in Kuurne.


Tentoonstellingen

 

Kusmeisjes

laatste kans voor enkele tentoonstellingen

In februari lopen enkele tentoonstellingen op hun laatste beentjes. We denken in de eerste plaats aan Espace, Raveel & Nederland  in het Roger Raveel museum maar ook aan de tentoonstelling Kusmeisjes in de koers in het Wielermuseum.


Leie Lekker Land

 

LeieLekkerLand2010

brochure 2010

Knijp er eens voor een paar dagen tussenuit of proef van een gastronomisch weekend. In de nieuwe Leie Lekker Land 2010 brochure serveren we je een hele reeks smakelijke verblijfs-arrangementen in de Leiestreek! Je kan de brochure aanvragen op www.toerisme-leiestreek.be.

 

B&B

 

j'adore beaute

J'adore beauté is gelegen vlakbij het bruisende Kortrijk. Gebruik van de jacuzzi, sauna, diverse schoon-heidsbehandelingen, massages en in de zomer een verfrissende duik in het zwembad behoren hier tot de opties.

 

Franse Leiestreek

 

verbroedering langs de leie

De gemeente Zulte en het Franse Halluin zullen de nauwe contacten die gegroeid zijn de voorbije 40 jaar bekrachtigen met een verbroedering.

 

 
 

Privacy

Toerisme Leiestreek vzw is tegen het versturen van ongewenste e-mails. Alle wettelijke bepalingen inzake uw persoonlijke gegevens worden volledig gerespecteerd volgens de Belgische wet van 8 december 1992 met betrekking tot de bescherming van de persoonsgegevens. Indien je deze nieuwsbrief niet meer wenst te ontvangen, schrijf je dan hier uit. Je persoonlijke gegevens kan je daar ook aanpassen. Deze nieuwsbrief kwam tot stand m.m.v. de Toeristische Diensten van de Leiestreek. Dank aan de verschillende instanties voor het aanleveren van fotomateriaal. Foto’s: Toerisme Leiestreek, B.Ad, Stad Waregem, Apunta, Nationaal Schoeiselmuseum, Wielermuseum .
 
footer_newsletter


--
powered by phplist v 2.8.12, © tincan ltd