Van: De Spelmaeckers [despelmaeckers@hotmail.com]
Verzonden: woensdag 14 oktober 2009 23:40
Onderwerp: Spelmaeckersnieuwsbrief oktober
Beste Spelmaeckers

Het begint buiten al wat kouder te worden af en toe al eens een plensbuitje. Je hoort ons dit weer zeker niet promoten, maar dat het het ideale gezelschapspelweer is, zullen we eveneens niet ontkennen.
Niets gezelliger dan bij guur regenweer dan met vrienden rond de tafel te gaan zitten bij een open haard en een spel te spelen. Wij hebben dan wel geen open haard, we hopen dat je het bij ons minstens even gezellig vind (zeker nu met de nieuwe wandverlichting).
 
Alvast veel leesplezier met de nieuwsbrief van oktober en tot binnen 10 dagen!

 
Vorige Spelmaeckers

We hadden ons aan een rustige avond verwacht van ongeveer 30 spelmaeckers, het werden er uiteindelijk toch weer ruimschoots 50 en ook Spelmaecker 800 passeerde de revue! Hij ging naar huis met het spel Kolonisten van Catan Het Dobbelspel. Gelukkig ligt er voor de 900e spelmaecker ook al een pracht van een spel klaar: Nicht die bohne! Een waar collectors item, want dit spel wordt niet meer gedrukt! Het valt dus enkel nog te winnen bij uw favoriete spellenclub: De Spelmaeckers.

Volgende Spelmaeckers
 
Zaterdag 24 oktober zwaaien wij de poorten van het spelwalhalla opnieuw open vanaf 20.00 uur in de Kernelle. Jong en oud is van harte welkom en we gaan door tot de laatste tafel vertrekt! 

Nieuwe spellen
 
De kenners zullen gemerkt hebben dat dit spel er de vorige keer al bij was, maar nog niet in de nieuwsbrief was verschenen:
 

Barmannen of vrouwen gezocht
 
Met een gemiddeld aantal spelers van 50 spelmaeckers per avond, wordt het voor ons behoorlijk lastig om ons op de speluitleg te concentreren en de bar. Daarom zijn we af en toe op zoek naar Spelmaeckers die bereid zijn om voor ons de bar gedurende een avond open te houden. Veel kunnen we niet in ruil geven, wel onze eeuwige sympathie, gratis ingang en drank de gehele avond en natuurlijk krijg je ook een stempel op je spaarkaart.
Mocht je de zin en de tijd hebben om op de komende spelavond of één van de volgende achter de bar te staan, geef een seintje!
 
Spelavonden 2009-2010
 
De spelavonden tot eind 2009 zijn al een tijdje bekend. We plaatsen ze hier graag nog eens op een rijtje, zodat je zeker geen enkele kan missen!
 

 
Deze gaan nog steeds door in OC De Kernelle en starten vanaf 20.00 uur tot de laatste buiten wandelt!
 
De spellenavonden van 2010 proberen we zo vlug mogelijk vast te zetten, maar door het reserveringssysteem van De Kernelle kunnen we dit pas zeker zijn eind november. Onze excuses hiervoor!
 
Ongekend spel
 
In onze database zitten ondertussen ongeveer een 160-tal spellen. Toch kan het zijn dat je eens hebt gehoord van een spel die niet in onze collectie zit en dat je dit eens wil uittesten. Laat het ons zeker weten, dan proberen wij dit bij te hebben tegen de volgende spellenavond!
Heb je zelf eens een spel leren kennen waarvan je denkt dat dit zeker niet in onze collectie mag ontbreken, laat het ons zeker ook weten.
 
Speelse groeten,
Uw Spelmaeckers,
Fred en Davy


Spellenclub De Spelmaeckers
 
www.despelmaeckers.tk
 
Wens je geen mails meer te ontvangen van De Spelmaeckers? Laat ons dit weten, dan schrappen wij uw mailadres uit ons bestand.






Nagenieten met je vrienden over het laatste reisje of feestje? Maak een groepsalbum aan.